loading...

Home » Kecantikkan

Kucing jadi mangsa fesyen. Bulunya ditrim seperti alat muzik arkordian.

Memiliki haiwan peliharaan adalah satu perkara yang menyeronokkan bagi sesetengah orang. Haiwan tersebut kadang-kadang dijaga dengan rapi dan sayangi seperti seorang manusia. Jumaat lepas, tular dilaman Twitter mengenai seekor kucing bernama Oliver kerana bulunya telah ditrim dan hasilnya…

Read More »

Gadis berang di Facebook. Bayar Rm550, tapi hasil henna macam kat Jalan Tar harga Rm15

Pemakaian inai atau henna dalam kalangan wanita ketika ini, semakin mendapat tempat dan pilihan. Lantaran itu, boleh dikatakan begitu ramai yang menyediakan perkhidmatan inai, dengan design yang menarik dan cantik pasti akan menyerlahkan personaliti si pemakai. Namun jika…

Read More »

Jurugambar menggigil bila tengok balik gambar nikah Siti pada malam itu. Paginya dia dapat panggilan dari Siti

Assalamualaikum readers, terima kasih admin kerana sudi menyiarkan cerita aku ni. Aku tak tahu la cerita ni seram ke tak. Tapi dalam hidup aku, aku jarang berhadapan dengan alam mistik ni. Cerita nya macam ni. Aku bekerja sambilan…

Read More »

Suami lihat banyak perempuan lebih cantik dari isterinya setelah menikah.

KENAPA LEPAS KITA BERKAHWIN DENGAN ISTERI KITA, KITA AKAN NAMPAK WANITA LAIN LEBIH CANTIK DARIPADANYA? INI JAWAPANNYA | Kenapa isteri aku tak cantik mcm sebelum kahwin? ramai lagi perempuan lain yg lagi cantik dari dia. Kenapa ada perasaan…

Read More »

Pakwe share lemak dengan teman wanita tanpa sebarang bantuan produk.

TRANSFORMASI berat badan seorang gadis yang dikongsikan teman lelakinya menerusi laman Twitter menarik perhatian ramai.Lebih membanggakan, gadis itu tidak menggunakan jalan singkat dengan mengambil produk sembarangan sebaliknya berat badan ideal itu dicapai dengan cara yang sihat. Menurut Hariz…

Read More »

Idea dan 10 tips untuk menghias ruang tamu yang bersaiz kecil supaya nampak cantik dan kemas di hari Raya.

Bosan dengan dekorasi dan hiasan ruang tamu yang lama? Sudah lama tak menyusun ruang tamu dengan susun atur yang baru dan lebih kemas?Inilah masanya untuk anda lakukan semua itu. Desain dan susun letak yang baru dapat membangkitkan semula…

Read More »

Nak Hilangkan Jerawat Dan Mencerahkan Kulit Dengan Selamat, Gunakan Dua Bahan Ini Je..

Bestnyeee! Masker halba ni. Harini zilla nak kongsi dengan korang tentang masker halba . Memacam boleh buat dengan halba ni kan. Selain boleh buang angin dan kempiskan perut. Halba bagus untuk basmi jerawat kat muke. Biasala kekadang jerawat…

Read More »

Berapa Kerap Kena Buat Rawatan Facial Kalau Nak Muka Cantik Bersih?

Ini soalan yang acapkali bermain di fikiran penulis “berapa kerap kena buat facial“?, memandangkan penulis miliki kulit yang sensitif jadi rawatan profesional adalah jalan terbaik untuk membuang segala jerawat dan kotoran. Tapi biasalah bila bercakap tentang facial, terfikirkan kos yang…

Read More »

“Kerja tanpa rehat yang cukup” – Ibu Tunggal Sanggup Berhabis RM 18,000 Untuk ‘Trasform’ Diri Jadi Awek Cun

Confirm family boyfriend dia menyesal! Ye lah dulu muka ibu tunggal ini tak lawa, dia punya kelopak mata dan kulitnya yang agak gelap selalu jadi bahan lawak orang sekeliling. Malah, sumber World Of Buzz juga ada terangkan bahawa…

Read More »

“Seriously, meremang bulu roma tengok!” – ‘Majlis resepsi’ pasangan zombie ini buat ramai tak senang duduk

Beberapa hari yang lalu, pengguna Instagram dikejutkan dengan foto sepasang mempelai yang dilihat memakai pakaian resepsi yang cukup sempurna namun agak menggerunkan apabila wajah kedua-duanya kelihatan seperti roh ataupun hantu yang hidup semula setelah terlibat dalam satu kemalangan…

Read More »