loading...

Home » Perkahwinan

Isteri masih layan dan sayang keluarga suami walau dilayan teruk kerana berlainan bangsa

Salam min mohon hide profile. Aku pinjam mesengger bini aku. Aku nak citer pasal bini aku, aku sayang bini aku walaupun aku kayu. Ok bini aku muda lagi below 24. Anak dua sepasang. Bini aku finance executive kat…

Read More »

Lepas cerai, Ros selalu nak minta talak. Sanggup cuba apa sahaja untuk goda A tapi tak dilayan.

Assalamualaikum.. Mohon admin dapat siarkan kisah saya sebagai mak tiri (tapi bukan isteri kedua/seterusnya). Saya seorang ibu tunggal berkahwin dengan duda anak 3. Sebelum berkahwin dengan suami, saya telah mengenali suami kerana 1 tempat kerja namun kami tidak…

Read More »

Walaupun isteri tomboy, lasak dan ramai kawan lelaki. Tapi dia masih boleh dibentuk

Hai Krt. Sekadar share perasaan bertuah saya memperistri seorang wanita. Anugerah Terindah dari Allah buat saya. Bismillah. Sebelum saya berkawin. saya kenal istri saya. Seorang tomboy. Memang muka hensem pun boleh. Syantik pun boleh. Anugerah bagi dia. Kami…

Read More »

Malam itu kesabaran dia habis. Dia marah, melawan dan failkan cerai untuk suami

Saya berkhawin tahun lepas. Memandangkan usia sudah hampir menjangkau 30 an. Saya mula mencari seorang gadis untuk dijadikan isteri. Saya jenis tak memandang paras rupa, cukuplah dia pandai membawa diri dan menutup aurat serta setia kepada saya itu…

Read More »

Nafkah, buat kerja rumah semua suami buat tapi isteri tak pernah berterima kasih malah membebankan suami

Assalamualaikum admin. Mintak tolong hide kan profile saya admin ku yang hensem/cun. Macam ni, saya ni ada masalah sikit and nak story kat dalam ni sebab dah tak tau nak story kat sapa dah. Jadi makcik pakcik bawang…

Read More »

Ayah keluar pergi jumpa gf ke. Kerana soalan anak masa kecil, hingga kini mak tuduh anaknya punca suami kawin lain.

Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada admin dan readers. Terima kasih kepada admin jika sudi siarkan luahan aku ni, if tak disiarkan, tape lah, admin saja yang baca pon dah kira Alhamdulillah. Hehehe. Aku tak tahu mana nak mula….

Read More »

Suami gaji 13K belikan bapa bmw. Tapi anak isteri makan maggi dan telur sahaja tiap hari.

Sampai masa aku tidak akan toleh ke belakang lagi. Bila aku minta belikan motor untuk kemudahan aku hantar anak2 ke sekolah. Kau buat bodoh. Aku kumpul aku beli. Bila aku kadang2 minta tolong kau bayarkan motor, kau suruh…

Read More »

Rezeki bukan tentang cari duit, tapi jujur pada isteri. Siapa sakitkan hati isteri hidupnya tak berkat

Biasa kita dengar dalam ceramah agama, Ustaz pernah menyebut “siapa sakitkan hati isteri memang Allah jadikan hidupnya tak berkat, tak berjaya”, kenapa tak berkat? Kerana wanita yakni isteri siang malam uruskan keluarga, mereka amanah dan anugerah Allah. Ustaz…

Read More »

Gaji suami disekat isteri kerana terlalu banyak pinjam duit dekat Ahlong

Salam min, mohon share la kisah aku ni.AKU SEORANG ISTERI YanG SOMBONG, EGO,BARAN & KAKI MAKI HAMUN. Tetapi jauh dalam hati aku, aku seorang isteri yang takut kehilangan suami & perkahwinan ini. Al-kisah aku, dah hampir 2bulan+ aku…

Read More »

Isteri menyesal curang dengan suami selepas terjumpa conversation loghat Kelantan suami dengan rakannya dan cuba memahami.

Salam admin. Nama saya Aisyah. Bukan nama sebenar. 28 tahun. Dah berkahwin, dan ada cahaya mata seorang. Saya mengambil masa yang lama untuk menulis luahan ini. Rasa perit untuk menceritakan apa yang terjadi kepada saya. Namun, setelah difikir…

Read More »